Фарфале «Алла руссо»

  ,   

27 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Фарфале - 150 г

Лосось - 150 г

Вершки 33% - 150 мл

Горілка - 50 мл

Сіль

Перець чорний мелений

Олія оливкова для смаження і варіння фарфале

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Ікра червона - 1 ч. ложка

Directions

1Відварювати фарфале у великій кількості підсоленої води з додаванням оливкової олії 12 хвилин.

2Зняти з лосося шкіру, видалити кістки, зрізати з філе темну частину, що надає гіркоту. Нарізати великими кубиками, обсмажувати в невеликій кількості оливкової олії близько 30 секунд.

3Влити в сковороду горілку, підпалити (фламбірувати) або випарувати рідину.

4Додати в сковороду пасту, прогрівати 2-3 хвилини. Влити вершки, довести до кипіння, варити, поки соус не загусне. Посипати свіжомеленим чорним перцем, перемішати.

5Викласти готову пасту на тарілку, прикрасити червоною ікрою.

00:00