100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Хек - 2 шт.
Цибуля - 2 шт.
Молоко - 400 мл
Борошно - 100 
Олія оливкова - 40 мл
Сіль
Приправи
Directions
1Нарізати рибу на шматочки середнього розміру, посолити та поперчити за смаком. Кожен шматочок обваляти в борошні та підсмажити на сковороді на оливковій олії. Смажити на слабкому вогні до рум'яної скоринки. Викласти шматочки на окреме блюдо.
2Поки смажиться риба, нарізати овочі та закип'ятити молоко.
3У сотейник першим шаром покласти рибу, другим - нарізану півкільцями цибулю, третім шаром знову рибу і зверху - цибулю. Після цього додати приправи і залити все молоком. Поставити в духовку на 30 хвилин. За цей час цибуля пустить сік, а молоко з борошном дадуть приголомшливу консистенцію соусу.
4Подавати рибу можна з гарніром - рис, пюре і навіть макаронні вироби.
Молоко з овочами під час тушкування створює соус, який і робить рибу м'якою, соковитою та неймовірно смачною.