Хлібці з сиром (творогом) і рибою

  ,   

27 Лютого, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Сир (творог) - 200 г

Тріска або крижана риба - 250 г

Яйця - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Морква - 1-2 шт.

Олія - 50 г

Масло вершкове - 20 г

Зелень кропу

Листя зеленого салату

Сіль

Directions

1Рибу розібрати на філе без шкіри та кісток.

2Цибулю і моркву нашаткувати та обсмажити на олії. Охододити.

3Рибу пропустити через м'ясорубку з сиром і овочами. У масу ввести 2 яйця, сіль і все ретельно перемішати.

4Готову масу викласти на деко або в змащену олією форму, поверхню вирівняти та змастити збитим яйцем. Запікати в духовці при 180-200°С до готовності.

5При подачі хлібці порізати на шматки, викласти на листя салату, полити розтопленим маслом, оформити зеленню.

00:00