Хліб зі злаками

    ,

6 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вода - 300 мл

Сіль - 1 ч. ложка

Кунжут - 0,5 ч. ложки

Мак кондитерський - 0,5 ч. ложки

Насіння льону - 0,5 ч. ложки

Просо - 0,5 ч. ложки зерен

Насіння соняшнику - 0,5 ч. ложки

Цукати з апельсина - 20 г

Волоський горіх нарізаний - 25 г

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 250 г

Борошно житнє - 75 г

Борошно цільнозернове - 75 г

Дріжджі - 1 ч. ложка

Directions

1Всі компоненти викласти у послідовності, вказаній в інструкції хлібопічки.

2Встановити режим «Цельнозерновий хліб» і запустити хлібопічку.

00:00