Хліб картопляний з часником

    ,

27 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Картопля - 1,5 ст. ложки пюре + 170 мл відвару

Олія - 40 мл

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 120 г

Дріжджі сухі - 380 г

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Часник - 3 зубчики

Directions

1Картоплю відварити, вийняти, розім'яти в пюре (частину відкласти для тіста).

2Рідину (в потрібному об'ємі) вилити в ємність хлібопічки, остудити до кімнатної температури, потім додати інші компоненти (крім солі). У центрі зробити ямку, туди засипати дріжджі. Включити програму «Основний» або програму випічки з додаванням родзинок.

3Через 5 хвилин додати сіль.

4Перед закінченням замісу покласти дрібно нарізаний часник.

00:00