Хліб картопляний цільнозерновий

    , ,

25 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Молоко - 1 склянка

Олія - 2 ст. ложки

Картопля - 0,5 склянки пюре

Борошно цільнозернове - 1,5 склянки

Борошно хлібне - 2 склянки

Цукор коричневий - 2 ст. ложки

Сіль - 0,5 ч. ложки

Дріжджі сухі - 2,25 ч. ложки

Яйця - 1 шт. збите

Directions

1Покласти всі інгредієнти в ємність в порядку, рекомендованому в інструкції.

2Вибрати режим «Тісто». Натиснути кнопку пуску.

3Після завершення програми тісто вийняти, сформувати буханець, покласти в форму, поставити в тепле місце і дати піднятися до збільшення тіста в 2 рази (близько 45 хвилин).

4Змастити поверхню буханки яйцем, збитим з 1 ст. ложкою води, зробити на поверхні 2‑3 надрізи.

5У ДУХОВЦІ: Хліб пекти в попередньо нагрітій до 190°С духовці 25‑30 хвилин.

6У ХЛІБОПІЧЦІ: Поставити ємність із хлібом, що піднявся, у хлібопічку та обрати програму «Випічка».

7Готовий хліб дістати й остудити на решітці під рушником.

00:00