хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб молочний (з олією)

    ,

9 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 35 mins
  • Yields: 700 г

Ingredients

Молоко - 375 мл

Олія - 1,5 великі мірні ложки

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 560 г

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Цукор - 3 великі мірні ложки

Дріжджі сухі активні - 1,5 маленькі мірні ложки

Directions

1Молоко злегка нагріти. Спочатку залити молоко, масло, потім засипати борошно і по різних поглибленнях розкласти сіль і цукор, в центральне поглиблення покласти дріжджі.

2Включити програму «1 CLASSICO», колір скоринки темний, час приготування 3 години 35 хвилин і натиснути кнопку пуску.

Для хлібопічки DeLonghi 755 BDM

00:00