хліб із родзинками
хліб із родзинками

Хліб молочний з родзинками

    ,

8 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs

Ingredients

Дріжджі сухі швидкодіючі - 0,75 маленької мірної ложки

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 500 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 2 великі мірні ложки

Масло вершкове - 30 г

Молоко - 310 мл / 1 мірна склянка

Вода відфільтрована - 20 мл

Родзинки світлі без кісточок - 100 г

Directions

1Борошно просіяти в ємність хлібопічки, додати цукор і сіль, залити молоко та воду. Попередньо промиті та висушені родзинки покласти в диспенсер.

2Виставити програму, зробити заміс тіста.

3Потім додати дріжджі, зробити в тісті поглиблення і влити олію.

4Встановити Програму «Основний хліб із родзинками», розмір L, кірочка середня, час приготування 4 години.

5Після сигналу про закінчення випічки хліб викласти на решітку, де він остигатиме під рушником.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00