хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб на кефірі та яйці

    ,

4 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Yields: 900 г

Ingredients

Яйця - 1 шт.

Олія - 1,5 великі мірні ложки

Масло вершкове - 20 г

Цукор - 1 велика мірна ложка

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Борошно пшеничне - 550 г

Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки

Кефір - 300 г

Directions

1Кефір і яйце підігріти до теплого стану, вилити в ємність хлібопічки. Далі послідовно додати олію, розм'якшене вершкове масло, борошно, сіль, цукор в різні поглиблення в масі. Дріжджі покласти в центральне поглиблення.

2Встановити програму «Основний», натиснути кнопку пуску.

Для хлібопічки Bork

00:00