Хліб на пиві

    ,

28 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 950 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 300 г

Борошно житнє - 260 г

Пиво темне - 200 мл

Чай чорний міцний - 75 г

Кефір - 75 г

Олія оливкова - ​​1 ст. ложки

Дріжджі швидкодіючі - 1,5 ч. ложки

Сіль - 1,5 ч. ложки

Цукор - 1,5 ст. ложки

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1У форму для хліба налити пиво, чай, кефір, оливкову олію. Насипати суміш борошна так, щоб рідина була покрита повністю. У різні кути форми покласти сіль, цукор і каву.

2У борошні, в центрі форми, зробити невелике заглиблення, щоб воно не діставало до води, і всипати дріжджі.

3Встановити режим, «житній хліб», «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт».

4Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

В ДУХОВЦІ

1Замісити тісто, дати йому піднятися, ще раз вимісити і розділити на 4 довгих джгута. З джгутів сплести батон, перекласти на деко, змащене маслом.

2Після вистоювання випікати до готовності при 210°С

3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 2 години
в духовці - 1 година 20 хвилин + бродіння

00:00