хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб «Простий»

    ,

10 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 30 mins
  • Yields: 1 кг

Ingredients

Вода - 270 мл

Дріжджі сухі - 5 г

Цукор - 20 г

Сіль - 5 г

Олія - 25 г

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 520 г

Directions

1Перевірити, щоб 2 лопатки-тістоміса знаходилися паралельно одна до одної. Закласти інгредієнти в порядку, зазначеному виробником: в першу чергу - рідкі інгредієнти, потім - сухі.

2Налити в мірну склянку теплої води (200 мл), додати сухі дріжджі, цукор, дати настоятися 5‑10 хвилин (до появи піни).

3Потім вилити вміст склянки в ємність хлібопічки та додати 70 мл води. Далі олія, борошно, сіль.

4Включити програму «Основний», корочка середня, час приготування 3 години 30 хвилин.

Для хлібопічки QUIGG SHG

00:00