Хліб пшеничний з сиром

    ,

23 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Сир - 150 г

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 30 г

Кефір - 200 г

Вода

Борошно пшеничне - 630 г

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Дріжджі - 2 ч. ложки

Directions

1Масло розтопити. У мірний посуд вилити масло і кефір, вбити яйця (частину білка залишити), доповнити водою, щоб рідина в загальному обсязі становила 500 мл.

2Борошно змішати з цукром і сіллю в окремому посуді.

3Завантажити в хлібопічку всі компоненти.

4Вибрати програму «Основний», до кінця замісу додати нарізаний сир. Можна використовувати програму випічки з додаванням родзинок.

5Перед випічкою, після підйому тіста, верхівку хліба підрізати ножем і змастити яйцем.

00:00