Хліб пшенично-житній з насінням льону

    ,

15 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 6 hrs

Ingredients

Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 2 маленькі мірні ложки

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Борошно пшеничне - 180 г

Борошно житнє обдирне - 120 г

Насіння льону - 1 велика мірна ложка

Масло вершкове - 1 велика мірна ложка

Вода - 230 мл

Directions

1Компоненти помістити в хлібопічку в порядку, як зазначено в рецепті.

2Включити програму «Французький хліб», час приготування 6 годин.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00