Хліб рисовий безглютеновий

    ,

12 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Кефір - 120 мл

Вода - 120 мл

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Лимон - 1 ч. ложка соку

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Борошно рисове дрібного помелу - 200 г

Крохмаль картопляний - 200 г

Дріжджі сухі - 2 ч. ложки

Directions

1Всі компоненти викласти в ємність у порядку, описаному в інструкції.

2Включити програму «Безглютеновий хліб». Якщо немає спеціальної програми, використовувати програму «Кекс», яку вимкнути через 15 хвилин. Тісто виходить рідке.

3Хлібопічку вимкнути, тісто залишити у виключеній печі на 1 годину.

4Потім включити програму «Випічка» (1 година).

00:00