227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
Кефір - 120 мл
Вода - 120 мл
Яйця - 1 шт.
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Лимон - 1 ч. ложка соку
Цукор - 1 ст. ложка
Сіль - 1 ч. ложка
Борошно рисове дрібного помелу - 200 г
Крохмаль картопляний - 200 г
Дріжджі сухі - 2 ч. ложки
Directions
1Всі компоненти викласти в ємність у порядку, описаному в інструкції.
2Включити програму «Безглютеновий хліб». Якщо немає спеціальної програми, використовувати програму «Кекс», яку вимкнути через 15 хвилин. Тісто виходить рідке.
3Хлібопічку вимкнути, тісто залишити у виключеній печі на 1 годину.
4Потім включити програму «Випічка» (1 година).