Хліб «Український» з солодом

    ,

26 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 2 hrs 45 mins
  • Yields: 1 кг

Ingredients

Борошно житнє - 400 г

Борошно пшеничне - 200 г

Клейковина пшенична - 5 великих мірних ложок

Солод червоний - 1 велика мірна ложка

Сіль - 2,5 маленькі мірні ложки

Дріжджі сухі - 2,5 маленькі мірні ложки

Вода або сирна сироватка - 370 мл

Вода - 100 мл окропу

Кмин - 1 ч. ложка

Закваска суха зернова - 1 ст. ложка (за бажання)

Оцет яблучний або виноградний - 2 ст. ложки (за бажання)

Мед або патока - 1-2 ст. ложки (за бажання)

Directions

1Заварити солод окропом.

2Завантажити інші компоненти в ємність хлібопічки. Долити в чашку з солодом решту рідини, акуратно влити в заміс. Кмин додати одразу.

3Включити програму, час приготування 2 години 45 хвилин.

Для хлібопічки Kenwood BM 450

00:00