Хліб французький житньо-пшеничний

    ,

22 Лютого, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 6 hrs

Ingredients

Борошно пшеничне - 320 г

Борошно житнє - 80 г

Дріжджі сухі - 1,5 ч. ложки

Клітковина - 1 ст. ложка

Яйця - 1 шт.

Молоко 3,2% - 100 мл

Вода - 160 мл

Сіль - 1 ч. ложка

Часник сушений або гранульований - 0,25 ч. ложки

Кріп нарізаний - 0,5 ст. ложки

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Directions

1Компоненти покласти в ємність, починаючи з дріжджів. Після дріжджів - просіяне пшеничне і житнє борошно, клітковину, гранульований часник, кріп, сіль. Зверху акуратно викласти вміст яйця, на нього вилити оливкову олію, молоко, змішане з водою.

2Ємність поставити в хлібопічку, включити програму «Французький хліб», час приготування - близько 6 годин. Через кілька хвилин після початку замісу перевірити хід процесу, і якщо виявиться, що в кутах ємності залишається борошно, а тісто не формується, то додати трохи води.

3Після сигналу дістати хліб, викласти його на решітку або дерев'яну дошку, накрити рушником, дати постояти близько 1 години.

00:00