Хліб швидкий пшенично-житній з висівками
Хліб швидкий пшенично-житній з висівками

Хліб швидкий з висівками

    ,

15 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 2 hrs 10 mins
  • Yields: 720-740 г

Ingredients

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 210 г

Борошно житнє обдирне - 200 г

Солод сухий - 15 г

Вода - 100 мл + 50 мл окропу для заварювання солоду

Квасне сусло - 1,5 великі мірні ложки

Дріжджі сухі - 7 г

Сіль середнього помелу - 1,5 маленькі мірні ложки

Ряжанка 3-денна - 170 мл

Висівки - 40 г

Олія - 1 велика мірна ложка

Directions

1Солод заварити окропом, дати охолонути. Ряжанка має бути кімнатної температури. Остиглий до теплого стану солод змішати з ряжанкою і теплою водою, потім додати сіль і квасне сусло.

2Всипати дріжджі на дно ємності, просіяти борошно безпосередньо в ємність, зверху всипати житні дієтичні формовані висівки. Влити змішану рідину, зверху налити олію.

3Включити програму «Швидкий», час приготування 2 години 10 хвилин.

Для хлібопічки Panasonic SD-255

00:00