хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб щоденний (з олією)

    ,

4 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 20 mins

Ingredients

Вода - 430 мл

Дріжджі - 1 маленька мірна ложка

Олія соняшникова рафінована - 4 великі мірні ложки

Борошно 2-го ґатунку - 4 мірних склянки

Цукор - 1,5 великі мірні ложки

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Directions

1Воду вилити в ємність хлібопічки, додати дріжджі та розчинити у воді, влити олію, всипати просіяне через сито борошно, далі цукор і сіль в різних місцях ємності.

2Встановити ємність в хлібопічку, запустити програму «Звичайний хліб», час приготування 3 години 20 хвилин.

Для хлібопічки Delfa DB-104708

00:00