Хліб із часником і зеленню

    ,

26 Лютого, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Дріжджі швидкорозчинні сухі - 2 ч. ложки

Борошно - 500 г

Сіль - 1 ч. ложка

Цукор - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Кефір, сироватка, кисле молоко (простокваша) або сметана - 200 мл

Вода - 100 мл

Кріп - 1 ст. ложка

Часник нарізаний - 1 ст. ложка

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Directions

1На дно ємності насипати дріжджі, зверху борошно, потім по порядку викласти інші інгредієнти, в останню чергу - воду та кефір. Виставити програму «Тісто».

2Часник і кріп дрібно нарізати, змішати з оливковою олією.

3Замішане тісто розділити на 4 частини. Кожну частину розкачати в пласт товщиною 1 см, зверху рівномірно розкласти чверть часникової начинки, згорнути рулет.

4Рулети викласти в ємність, залишити на 1 годину, прикривши рушником.

5Виставити програму «Випічка», натиснути «Пуск».

00:00