Хліб італійський з оливками та цибулею

      

26 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 600 г

Цибуля червона - 1 шт.

Оливки без кісточок - 7 шт. чорних і зелених

Оливкова олія - 5 ст. ложок

Дріжджі сухі - 1 ст. ложка

Вода - 300 мл

Сіль

Directions

1Цибулю дрібно нарізати, обсмажити в режимі «Смаження» на оливковій олії в чаші мультиварки.

2Оливки дрібно порубати.

3У велику миску налити теплу воду, додати сіль і дріжджі, ввести просіяне борошно, ретельно вимішуючи тісто. Потім додати оливки та цибулю з оливковою олією. Вимішувати тісто руками 20 хвилин, воно не має ані бути твердим, ані липнути до рук. Сформувати з нього кулю, викласти в миску, накрити харчовою плівкою та залишити в теплому місці на 60 хвилин.

4Потім обім'яти тісто, викласти його в чашу мультиварки та включити режим «Підігрів» на 15 хвилин.

5Викласти тісто на присипану борошном дошку, обім'яти та сформувати батон. Викласти в змащену олією чашу мультиварки та залишити на 15 хвилин.

6Після прикрасити цибулею й оливками, включити режим «Випічка» на 60 хвилин

00:00