Цукіні, фаршировані м’ясом, грибами та рисом

    

22 Жовтня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 3-4 порції

Ingredients

Цукіні - 500 г

Фарш - 300 г

Гриби білі сушені - 20-30 г

Рис відварний - 100 г

Сир - 100 г

Цибуля - 100 г

Сіль

Перець

Олія

Directions

1Гриби залити гарячою водою і залишити на 30 хвилин.

2Цукіні нарізати брусочками (близько 3 см). З кожного брусочка за допомогою чайної ложки вийняти м'якоть, намагаючись не пошкодити дна.

3М'якоть цукіні та гриби дрібно нарізати.

4На олії обсмажити цибулю, додати фарш, слідом додати гриби, цукіні. Посолити, поперчити, смажити близько 25 хвилин.

5Додати рис, перемішати, прибрати з вогню. Трохи остудити.

6Сир натерти на дрібній тертці.

7Бочонки нафарширувати начинкою. Посипати сиром.

8Поставити в духовку і запікати 25-30 хвилин при температурі 180°С

Замість цукіні можна використовувати невеликі кабачки, вийде теж дуже смачно.

Замість сушених грибів можна використовувати свіжі або заморожені.

00:00