Чилі кон тофу шоколадне овочеві страви 1 Червня, 2018 Free-From Heaven Christmas 2016 October-November Ingredients Олія кокосова - 2 ст. ложки Цибуля - 2 шт. Перець червоний - 2 шт. Зіра (кумін) мелена - 2 ч. ложки Паприка копчена - 1 ч. ложка Какао-порошок - 1 ст. ложка Чилі (порошок) - 2 ч. ложки (або менше, якщо подобається м'якіший смак) Помідори консервовані порізані - 1 банка Бульйон овочевий - 150 мл Квасоля червона консервована - 1 банка Тофу шовковий твердий (Morinaga Firm Silken Tofu) - 2 упаковки по 350 г Сіль Перець Цукор Directions 1Нагріти кокосову олію на середньому вогні, додати нарізану кубиками цибулю і нарізаний перець і смажити до розм'якшення. 2Додати кмин, порошок чилі, какао та паприку і смажити ще 2 хвилини. 3Додати в суміш щіпку солі, перець і цукор, помідори та бульйон. Варити на повільному вогні 45 хвилин. 4Додати квасолю і розкришений тофу та кип'ятити на повільному вогні ще 10 хвилин, доки не загусне і не стане смачним. 5Подавати з рисом або начос. 00:00