Чилі кон тофу шоколадне
Чилі кон тофу шоколадне

Чилі кон тофу шоколадне

  

1 Червня, 2018

Free-From Heaven Christmas 2016 October-November

Ingredients

Олія кокосова - 2 ст. ложки

Цибуля - 2 шт.

Перець червоний - 2 шт.

Зіра (кумін) мелена - 2 ч. ложки

Паприка копчена - 1 ч. ложка

Какао-порошок - 1 ст. ложка

Чилі (порошок) - 2 ч. ложки (або менше, якщо подобається м'якіший смак)

Помідори консервовані порізані - 1 банка

Бульйон овочевий - 150 мл

Квасоля червона консервована - 1 банка

Тофу шовковий твердий (Morinaga Firm Silken Tofu) - 2 упаковки по 350 г

Сіль

Перець

Цукор

Directions

1Нагріти кокосову олію на середньому вогні, додати нарізану кубиками цибулю і нарізаний перець і смажити до розм'якшення.

2Додати кмин, порошок чилі, какао та паприку і смажити ще 2 хвилини.

3Додати в суміш щіпку солі, перець і цукор, помідори та бульйон. Варити на повільному вогні 45 хвилин.

4Додати квасолю і розкришений тофу та кип'ятити на повільному вогні ще 10 хвилин, доки не загусне і не стане смачним.

5Подавати з рисом або начос.

00:00