Чіпси в мікрохвильовці

  ,   ,

3 Травня, 2018

Это вкусно 2017 №10

Ingredients

Картопля - 2‑3 шт.

Спеції (за бажання)

Сіль (за бажання)

Directions

1Картоплю вимити щіткою. Можна очистити від шкірки, можна не очищати. Нарізати кружальцями або дольками якомога тонше.

2На папір для випічки (пергамент) викласти в один шар скибочки картоплі. За бажання можна посолити та додати спеції. Але навіть без солі дуже смачно.

3Включити мікрохвильовку на потужність 700 Вт, готувати 3‑5 хвилин. Як тільки поверхня скибочок стане злегка коричневою, одразу ж вийняти та перекласти на паперові рушники. Але не раніше, інакше чіпси не будуть хрустіти. Повторювати, доки не закінчиться картопля.

4Їсти одразу ж.

00:00