Чіхіртма з квасолею

    

1 Лютого, 2017

365 рецептов грузинской кухни

  • Cook: 2 hrs 10 mins

Ingredients

Баранина - 500 г грудинки

Квасоля біла - 200 г

Яйця - 5 жовтків

Масло вершкове - 70 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Оцет - 30 мл

Борошно пшеничне - 50 г

Селера - 1 корінь

Петрушка - 1 корінь

Насіння коріандру - 10 г

Кориця - 10 г

Шафран - 5 г

Перець чорний горошком

Сіль

Directions

1Грудинку та квасолю відварювати з корінням і перцем 2 години.

2Грудинку вийняти й обсмажити на маслі з подрібненою цибулею.

3Додати в бульйон обсмажену грудинку та борошно, розведене в 100 мл бульйону. Жовтки збити з оцтом і 100 мл бульйону, ввести в суп, додати прянощі, прогріти 2 хвилини.

00:00