Шашлик по-індійськи
Шашлик по-індійськи

Шашлик по-індійськи

      ,

29 Грудня, 2018

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Баранина - 500 г

Йогурт або кисле молоко - 200 мл

Цибуля ріпчаста - 120 г

Яйця - 2 шт.

Буряк - 100 г

Олія - 100 мл

Коріандр - 1 ст. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Кардамон - 0,5 ч. ложки

Імбир - 1/3 ч. ложки порошку

Кориця мелена - 1/3 ч. ложки

Гвоздика - 3 бутони

Каррі-порошок - 0,25 ч. ложки

Directions

1Баранину порізати на кубики по 2‑3 см і покласти в маринад з йогурту (кислого молока), імбиру та солі на кілька годин.

2Потім половину олії налити в металевий посуд, додати туди м'ясо та дрібно нарізану цибулю, посипати коріандром і влити 0,5 склянки води. Поставити тушкувати на слабкий вогонь, щоб випарувалася частина рідини.

3Перемішати з рештою прянощів. Посуд струснути кілька разів і залишити ще на 5 хвилин на слабкому вогні.

4Яйця зварити круто й очистити, після чого нарізати тонкими скибочками.

5Кубики м'яса, яйця, цибулю та скибочки буряка насадити по черзі на рожен, полити олією і дати їй стекти, посипати порошком карі.

6Смажити над розжареним вугіллям до готовності.

7Подавати зі скибочками білого хліба або розсипчастим рисом.

00:00