Шинка гостра

    

13 Вересня, 2016

365 блюд для аэрогриля

  • Prep: 4 hrs
  • Cook: 1 hr 30 mins

Ingredients

Свинина - 1 кг

Яловичина - 1 кг

Яблука кислі - 4 шт.

Чорнослив - 100 г

Курага - 100 г

Волоські горіхи - 100 г

Вода - 1 л

Оцет - 2 ст. ложки

Кардамон

Базилік

Перець чорний мелений

Мускатний горіх

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати плоскими шматками середньої величини. До води додати сіль, оцет, покласти м'ясо і маринувати його 4 години. М'ясо натерти спеціями.

2Яблука і сухофрукти нарізати шматочками.

3Форму вистелити фольгою. Викласти шарами: свинину, яблука, яловичину, сухофрукти, горіхи і знову свинину. На дно колби аерогрилю налити 250 мл гарячої води. Блюдо готувати 1,5 години при температурі 205°С.

00:00