Штрудель святковий з ягодами

    , ,

2 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Тісто листкове - 250 г

Яйця - 1 шт. для змазування

Крохмаль - 1 щіпка

НАЧИНКА:

Ягоди (чорниця, суниця) - 300 г

Цукор - 200 г

М'якуш білого хліба - 100 г

Кориця - 1 щіпка

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Цукрова пудра

Листя м'яти

Directions

1НАЧИНКА: Перебрати та промити ягоди, за необхідності видалити чашолистки. Всипати цукор і корицю, додати дрібно нарізаний хлібний м'якуш. Перемішати.

2Розкачати листкове тісто в пласт товщиною 2 мм. Посипати крохмалем, викласти на одну половину начинку. Змастити краї злегка збитим яйцем, накрити другою половиною. Защипнути краї штруделя, проколоти в декількох місцях виделкою.

3Випікати в розігрітій до 180°С духовці 20-25 хвилин.

4Остудити десерт, розрізати на порційні шматки. Подати, посипавши цукровою пудрою та прикрасивши листям м'яти.

00:00