100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Яловичина - 150 г
Яйця - 1 шт.
Сметана - 2 ст. ложки
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Щавель - 100 г
Шпинат - 120 г
Цибуля - 1 шт.
Борошно
Зелена цибуля
Петрушка
Directions
1Із м'яса та води зварити бульйон.
2Щавель дрібно порубати. Шпинат скласти в каструлю, додати трохи води, накрити кришкою, тушкувати до м'якості та пропустити через м'ясорубку.
3Цибулю нашаткувати, злегка підсмажити в олії, потім додати борошно, просмажити, поступово розвести процідженим бульйоном, покласти в бульйон шпинат і щавель і варити 10-15 хвилин.
4Перед подачею до столу в щі покласти м'ясо, зварене круто яйце, сметану, зелену цибуля та дрібно посічену петрушку.