Щі зелені з яйцем (з м’ясом)

    

7 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яловичина - 150 г

Яйця - 1 шт.

Сметана - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Щавель - 100 г

Шпинат - 120 г

Цибуля - 1 шт.

Борошно

Зелена цибуля

Петрушка

Directions

1Із м'яса та води зварити бульйон.

2Щавель дрібно порубати. Шпинат скласти в каструлю, додати трохи води, накрити кришкою, тушкувати до м'якості та пропустити через м'ясорубку.

3Цибулю нашаткувати, злегка підсмажити в олії, потім додати борошно, просмажити, поступово розвести процідженим бульйоном, покласти в бульйон шпинат і щавель і варити 10-15 хвилин.

4Перед подачею до столу в щі покласти м'ясо, зварене круто яйце, сметану, зелену цибуля та дрібно посічену петрушку.

00:00