юшка з рибою
юшка з рибою

Юшка з форелі

    

27 Листопада, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 30 mins

Ingredients

Форель - 700 г

Картопля - 4 шт.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Рис - 2 ст. ложки

Зелень

Лавровий лист

Вода

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рибу вимити, викласти в чашу мультиварки. Картоплю нарізати невеликими кубиками, моркву - кружальцями. Цибулю очистити, цілою покласти в мультиварку, додати спеції та зелень. Всипати рис. Влити 2-2,5 л води. Готувати в режимі «Тушкування» 1,5 години.

2Рибу вийняти. Цибулю та зелень видалити. Рибу відокремити від кісток і знову покласти в бульйон. Посипати свіжою подрібненою зеленню.

00:00