Яйця з сиру (творога) по-литовськи

    

22 Жовтня, 2016

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Сир (творог) - 400 г

Сметана густа - 1/2 склянки

Оселедець солоний - 1 філе

Сир тертий - 1 стакан

Майонез - 1/2 склянки

Листя зеленого салату

Зелень петрушки

Directions

1Філе оселедця дрібно порубати, змішати зі сметаною і сиром (творогом). Якщо маса вийшла занадто м'яка, додати в неї трохи тертого сиру.

2З цієї маси сформувати за допомогою ложок «яйця», викласти їх на листя салату, зверху полити майонезом, посипати тертим сиром і рубаною петрушкою.

00:00