Яйця фаршировані «Аврора»

  ,   

7 Жовтня, 2016

Ingredients

Яйця - 3 шт. + 1 жовток

Масло вершкове - 20 г

Соус молочний густий - 40 г

Сир голландський -10 г

Соус молочний з жовтком - 60 г

Помідори - 100 г

Зелений горошок консервований - 50 г

Зелень

Directions

1Круті яйця розрізати уздовж, вийняти жовтки, розтерти їх з вершковим маслом і густим охолодженим молочним соусом, додати сіль, трохи рубаної зелені петрушки або кропу і сирий жовток (для зв'язку). Фаршем заповнити половинки білків, підрівняти начинку, надавши кожній форму цілого яйця.

2Укласти фаршировані яйця у вигляді кільця на кругле блюдо, дно якого попередньо покрити молочним соусом, змішавши його з сирим жовтком. Обсипати поверхню яєць тертим сиром, скропити розтопленим маслом і запекти.

3При подачі в центрі страви серед яєць покласти гіркою зелений горошок, заправлений олією, а яйця оточити томатним соусом, приготованим без борошна зі свіжих помідорів або томатної пасти з вершковим маслом, або дольками свіжих помідорів, підсмажених на маслі.

00:00