Яйця, фаршировані грибами

  ,

6 Жовтня, 2016

Ingredients

Яйця - 6 шт.

Гриби - 150 г

Масло - 1 ст. ложка

Майонез - 1 ст. ложка

Цибуля - 1 шт.

Гірчиця - 1 ч. Ложка

Сіль

Перець

Directions

1Підготувати гриби, перебрати, почистити промити в проточній воді, дрібно нарізати і потушкувати в маслі з нашаткованою цибулею, посолити і поперчити.

2Зварити яйця круто, охолодити і очистити. Обрізати яйця з тупого кінця і вийняти жовтки, а білки нафарширувати тушкованими грибами.

3Жовтки ретельно розтерти з гірчицею і майонезом, викласти на тарілку рівним шаром і встановити на ньому фаршировані яйця.

4Перед подачею прикрасити: верхні кінці злегка надрізати і в розрізи вставити по невеликій гілочці петрушки або кропу.

00:00