Яйця, фаршировані лососем і паштетом з печінки закуски, страви з яєць 1 Жовтня, 2016 Ingredients Яйця - 3 шт. Лосось консервований - 1/2 банки Масло вершкове - 30 г Паштет з курячої печінки - 60 г Перець червоний Мускатний горіх Листя зеленого салату Оливки Корнішони Ікра рибна Зелень для оформлення Directions 1Яйця зварити круто, розрізати навпіл, вийняти жовтки. Частину жовтків розтерти з лососем і маслом, заправити червоним перцем, добре збити і наповнити 3 половинки білків. Оформити ікрою, зеленню. 2Решту жовткыв розтерти і змішати з паштетом і мускатним горіхом. Нафарширувати ще 3 яєчні білки і оформити оливками і корнішонами. 3Фаршировані яйця подавати на листках зеленого салату. 00:00