Яйця, фаршировані лососем і паштетом з печінки

  ,

1 Жовтня, 2016

Ingredients

Яйця - 3 шт.

Лосось консервований - 1/2 банки

Масло вершкове - 30 г

Паштет з курячої печінки - 60 г

Перець червоний

Мускатний горіх

Листя зеленого салату

Оливки

Корнішони

Ікра рибна

Зелень для оформлення

Directions

1Яйця зварити круто, розрізати навпіл, вийняти жовтки. Частину жовтків розтерти з лососем і маслом, заправити червоним перцем, добре збити і наповнити 3 половинки білків. Оформити ікрою, зеленню.

2Решту жовткыв розтерти і змішати з паштетом і мускатним горіхом. Нафарширувати ще 3 яєчні білки і оформити оливками і корнішонами.

3Фаршировані яйця подавати на листках зеленого салату.

00:00