Яйця, фаршировані з рибою (оселедцем, кількою)
Яйця, фаршировані з рибою (оселедцем, кількою)

Яйця, фаршировані оселедцем (з маслинами)

  , ,   

26 Червня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Оселедець копчений або солоний - 1 шт.

Яйця - 6 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Масло вершкове - 3 ч. ложки

Майонез - 3 ст. ложки

Маслини без кісточок - 5 шт.

Петрушка + кріп - 1 ч. ложка нарізаної зелені

Салат зелений - 5 листочків

Directions

1Яйця зварити, очистити від шкірки, акуратно порізати навпіл, відокремити білки від жовтків. Жовтки натерти на тертці.

2Філе оселедця нарізати на дрібні шматочки. Натертий жовток з'єднати з нарізаним філе оселедця.

3Маслини нарізати на дрібні шматочки, з'єднати з нарізаною цибулиною, змішати, додати майонез, рибну масу і розім'яте вершкове масло, збити блендером.

4Фарш укласти в половинки вареного білка.

5На блюдо розкласти листя салату, зверху покласти половинки білків з фаршем, залити майонезом, посипати нарізаною зеленню.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00