Яйця, фаршировані шпинатом зі щавлем

  ,   

16 Вересня, 2016

Ingredients

Яйця - 12 шт.

Шпинат - 600 г

Щавель - 200 г

Сметана, молоко або вершки - ½ склянки

Борошно - 3 ч. ложки

Сир - 3 ч. ложки

Масло вершкове - 3 ч. ложки

Directions

1Яйця очистити, розрізати навпіл в довжину. Вийняти жовтки, протерти їх.

2Зварити шпинат зі щавлем (відвар не виливати), протерти, додати до жовтків, посолити, додати 1 ст. ложку масла, перемішати.

3Нафарширувати білки, покласти на змащений маслом і посипаний сухарями лист, посипати сиром, скропити олією, дати поступово підрум'янитися в духовці.

4Закип'ятити склянку відвару шпинату і щавлю, влити в нього тонкою цівкою, постійно помішуючи, 0,5 ст. сметани (вершків або молока), розпущених з 3 ч. ложками борошна. Коли закипить і загусне, влити в решту начинку, прогріти, не кип'ятити, викласти на блюдо, прикрасити запеченими яйцями.

00:00