Яловичий флан стейк із перцем і смаженою кукурудзою страви з м'яса гриль 5 Серпня, 2017 100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens) Prep: 25 mins Cook: 25 mins Yields: 4 порції Ingredients Яловичина - 560-680 г флан стейків Суміш перців, грубо мелена - 1 ст. ложка Сіль кошерна - 1 ч. ложка Кукурудза - 4 початки Цибуля червона - 1 шт. маленька Перець чилі поблано свіжий - 1 шт. Помідори черрі - 1 склянка Олія оливкова - 3 ст. ложки Лайм - 3 ст. ложки соку Кінза або італійська петрушка свіжа порізана - 1 ст. ложка Паприка звичайна або копчена - 1 ч. ложка Сіль - 0,5 ч. ложки Перець чорний - 0,25 ч. ложки Directions 1Зробити насічки у вигляді ромбів на обох боках м'яса. Посипати сумішшю перців і кошерною сіллю, втираючи пальцями. 2Смажити м'ясо без кришки над середнім вогнем 17-21 хвилин для середньої прожарки (medium) (160°F - 71°С), перевертаючи один раз. 3Смажити кукурудзу, цибулю та перець поблано останні 10 хвилин або до м'якості та легкого піжсмажування, час від часу перевертаючи. 4Накрити м'ясо кришкою і дати постояти 5 хвилин. 5Нарізати м'ясо по тонкими шматочками по діагоналі волокна. ГАРНІР: 1Вилущити кукурудзяні зерна з початків. Нарізати цибулю шматочками 3,6 см, перець поблано - навпіл і видалити насіння. 2У середній мисці змішати кукурудзу, цибулю, перець поблано, нарізані четвертинками помідори черрі, оливкову олію, сік лайму, порізану свіжу кінзу або італійську петрушку, паприку, сіль і чорний перець. 3Подавати з м'ясом.Підготовка: 25 хвилин Смаження: 17 хвилин Настоювання: 5 хвилин 00:00 Nutrition Facts Calories419 калSodium868 мгProtein34 гCholesterol50 мгTotal Fat22 гSaturated Fat6 гTotal Carbohydrates24 гDietary Fiber4 г