Яловичина в кокосовому соусі
Яловичина в кокосовому соусі

Яловичина в кокосовому соусі

  

4 Травня, 2018

19 рецептів Юлії Висоцької. Страви з м'яса (Домашня колекція СТБ)

  • Cook: 1 hr 45 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Яловичина - 500 г

Кокосове молоко - 100 мл

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Пастернак - 1 невеликий корінь

Перець чилі зелений - 1 шт.

Часник - 3 зубчики

Олія кунжутна - 4 ст. ложки

Соєвий соус - 2 ст. ложки

Цукор коричневий - 2 ст. ложки

Кмин - 0,5 ч. ложки

Каррі - 0,5 ч. ложки

Куркума - 0,5 ч. ложки

Перець червоний гострий - 0,25 ч. ложки

Гірчиця - 0,25 ч. ложки насіння

Directions

1М'ясо вимити, просушити паперовим рушником і порізати на смужки товщиною 1 см.

2Часник і пастернак нарізати довгими пластинками, чилі - невеликими шматочками.

3МАРИНАД: розігріти у воці кунжутну олію і швидко обсмажити нарізані овочі. Додати кмин, каррі, гірчицю, куркуму, червоний перець, коричневий цукор і соєвий соус.

4Викласти в маринад м'ясо, перемішати і зняти вок з вогню.

5Перекласти м'ясо з приправами в пластиковий контейнер і залишити маринуватися.

6Через годину повернути м'ясо у вок і смажити 5‑6 хвилин.

7Влити кокосове молоко, перемішати. Зняти вок з вогню, накрити кришкою і залишити на 10‑15 хвилин.

8Подавати м'ясо з відвареним рисом.

00:00