Энциклопедия мяса, птицы, рыбы и морепродуктов (Кулинарное ассорти)
Ingredients
Яловичина - 120 г
Желатин - 5 г
Яйця - 20 г
Пікулі - 15 г
Фрукти мариновані - 50 г
Овочі різні - 80 г
Салат зелений - 10 г
Соус хрін з оцтом - 30 г
Зелень - 5 г
Directions
1Приготоване тушковане м'ясо охолодити.
2У сік від м'яса додати желатин і освітлити відтяжкою з м'яса або яєчних білків.
3Охолоджене м'ясо нарізати, покласти в салатники або порційні форми та залити напівзастиглим желе. Для цього на дно налити тонким шаром напівзастигле желе, покласти шматки тушкованої яловичини, прикрасити пікулями, кружальцями варених яєць, маринованими фруктами тощо.
4При подачі холодець з форми викласти на блюдо та загарнірувати овочами, фруктами, прикрасити салатом. До м'яса подати соус хрін з оцтом або сметаною.