Ікра грибна закуски 21 Листопада, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: близько 500 г Ingredients Гриби - 500 г Цибуля - 300 г Часник - 3-4 зубчики Олія рослинна Сіль Перець Directions 1Гриби нарізати і відварити (близько 20 хвилин після закипання). 2Потім подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку. 3Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору. 4Змішати гриби і цибулю, посолити, поперчити. 5Додати видавлений через часникодавилку часник, добре перемішати.Можна використовувати білі гриби, опеньки, підберезники, печериці. Ікру можна намазати на батон або чорний хліб і подати до супу. 00:00