Абрикосові ласощі від співачки Наталії Герман десерти 1 Жовтня, 2016 Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок Ingredients Абрикоси - 500 г Яйця - 3 жовтки Вершки густі (жирність не менше 35%) - 300 г Цукор - 4 ст. ложки Шоколоад Directions 1Абрикоси промити, видалити кісточки, протерти через сито або подрібнити блендером. 2Яєчні жовтки розтерти з цукром до утворення однорідної маси. 3Вершки збити міксером в щільну піну. 4Збиті вершки змішати з жовтками і протертими абрикосами. 5Масу розкласти в формочки і помістити в морозильну камеру. 6Через 30 хвилин вийняти, перемішати і заморозити. 7Перед подачею посипати тертим шоколадом. 00:00