Аджика гостра консервація мультиварка 24 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Перець болгарський солодкий - 3,5 кг Помідори - 2,5 кг Перець гіркий - 4 стручка Часник - 12-15 зубчиків Цукор - 5 ст. ложок Сіль - 4 ст. ложки Олія - 100 мл Оцет 10% - 100 мл Directions 1Вимити й очистити овочі. 2Нарізати перець і томати великими скибочками та подрібнити у блендері або за допомогою м'ясорубки. 3Перекласти овочеву масу в чашу мультиварки, додати в неї цукор, сіль, олію і включити режим «Тушкування» на 1 годину 45 хвилин. 4Влити в майже готову аджику оцет, перемішати та варити ще 10 хвилин. 5Розкласти готовий продукт в стерильні банки та герметично закрити їх металевими кришками. 00:00