Аджика з кабачками

    

25 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Cook: 1 hr

Ingredients

Кабачки - 1 кг

Часник - 5 зубчиків

Перець солодкий - 4 шт.

Перець гіркий - 0,5 стручка

Олія - 85 мл

Оцет 9% - 1 ст. ложка

Цукор

Сіль

Directions

1Вимити й очистити овочі. Видалити у кабачків серцевину.

2Перець і кабачки подрібнити в блендері або за допомогою м'ясорубки. Додати в овочеву масу цукор, сіль, олію і оцет, перемішати та покласти в чашу мультиварки. Включити режим «Тушкування» на 45 хвилин.

3Додати до овочевої масі подрібнений часник, перемішати та готувати в тому самому режимі ще 15 хвилин.

4Готову аджику розкласти по стерилізованих банках і герметично закрити металевими кришками.

00:00