Айнтопф з копченими ковбасками
перші страви німецька кухня швидко
28 Березня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Cook: 30 mins
- Yields: 2 порції
Ingredients
Ковбаски копчені - 100 г
Грудинка сиро- або варено-копчена - 50 г
Капуста - 50 г
Помідори - 50 г
Морква - 20 г
Цибуля ріпчаста - 20 г
Селера - 20 г кореня
Вода - 400 мл
Лавровий лист - 1-2 шт.
Сіль
Кмин
Перець духмяний
Олія для смаження - 2 ст. ложки
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Кріп - 4 гілочки
Directions
1Нарізати копчені ковбаски кружальцями, грудинку - невеликими кубиками. Очистити цибулю, моркву та корінь селери, нарізати дрібними кубиками. Нашаткувати листя капусти соломкою. Відокремити зелень кропу від стебел і дрібно порубати.
2Обсмажувати ковбаски та грудинку в сотейнику або каструлі на олії 10-15 хвилин. Додати кмин, моркву та цибулю, смажити до м'якості овочів, помішуючи. Додати селеру, капусту, кмин, духмяний перець, лавровий лист і воду.
3Видалити у помідорів плодоніжки, надрізати навхрест, опустити в окріп на 2-3 хвилини, зняти шкірку. Витягти насіння, подрібнити м'якоть.
4Коли суп закипить, додати в нього помідори та сіль. Варити на повільному вогні 5-7 хвилин. Витягти лавровий лист.
5Подавати готовий айнтопф, посипавши рубаним кропом.