Асорті овочеве (з рисом)

  ,

25 Січня, 2017

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Рис - 0,5 склянки

Морква - 1 шт.

Перець солодкий - 1 шт.

Цвітна капуста - 100 г

Брокколі - 100 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Порошок каррі - 2 ч. ложки

Зелень петрушки

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Рис відварити в киплячій підсоленій воді (1:6). Потім відкинути на друшляк і заправити 1 ст. ложкою масла.

2Моркву нарізати кружальцями. Цвітну капусту та брокколі розділити на суцвіття. Варити моркву в киплячій підсоленій воді в 5 хвилин. Додати цвітну капусту та брокколі, варити ще 8 хвилин. Відкинути овочі на друшляк, відвар злити.

3Цибулю та часник дрібно нарізати, обсмажити на маслі, що залишилося. Додати очищений і нарізаний кубиками перець, каррі та влити 0,5 склянки овочевого відвару, довести до кипіння. Посолити, поперчити, додати лимонний сік. Змішати з овочами та прогріти.

4Рис подавати з овочевим асорті, оформивши зеленню.

00:00