1Рис відварити в киплячій підсоленій воді (1:6). Потім відкинути на друшляк і заправити 1 ст. ложкою масла.
2Моркву нарізати кружальцями. Цвітну капусту та брокколі розділити на суцвіття. Варити моркву в киплячій підсоленій воді в 5 хвилин. Додати цвітну капусту та брокколі, варити ще 8 хвилин. Відкинути овочі на друшляк, відвар злити.
3Цибулю та часник дрібно нарізати, обсмажити на маслі, що залишилося. Додати очищений і нарізаний кубиками перець, каррі та влити 0,5 склянки овочевого відвару, довести до кипіння. Посолити, поперчити, додати лимонний сік. Змішати з овочами та прогріти.
4Рис подавати з овочевим асорті, оформивши зеленню.