Ікра кабачкова (з болгарським перцем)

    

25 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 45 mins

Ingredients

Кабачки - 500 г

Часник - 3 зубчики

Морква - 2 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Олія - 4 ст. ложки

Томатна паста - 2 ст. ложки

Зелень кропу

Цукор

Сіль

Directions

1Овочі вимити й очистити.

2У чашу мультиварки налити олію, покласти дрібно нарізану цибулю та терту моркву. Готувати в режимі «Випічка» 20 хвилин.

3Кабачки та перець нарізати кубиками. Додати їх в мультиварку, покласти томатну пасту, сіль і цукор за смаком і готувати ще 20 хвилин в режимі «Випічка».

4Потім готувати в режимі «Тушкування» 1 годину.

5За 10 хвилин до закінчення додати подрібнений часник і дрібно нарізаний кріп.

6Готові овочі перекласти в блендер і подрібнити в пюре.

00:00