Бабка з овочами, сиром (творогом) і зеленню
запіканки, макаронні вироби духовка, здорове харчування
18 Квітня, 2018
195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)
Ingredients
Сир (творог) нежирний розсипчастий - 300 г
Олія - 2 ст. ложки
Морква - 1 шт.
Салат зелений - 6 листків
Цукор - 1 ч. ложка
Яйця - 1 шт.
Сухарі панірувальні - 1/3 склянки
ДЛЯ ДОМАШНЬОЇ ЛОКШИНИ:
Борошно - 2 склянки
Вода - 1/3 склянки
Directions
ДОМАШНЯ ЛОКШИНА:
1У гірку борошна влити воду, замісити густе тісто, розкачати його тонким шаром. Нарізати спеціальним пристосуванням локшину, викласти на покрите борошном деко, зверху теж присипати борошном і поставити деко в морозильник на півгодини.
2Закип'ятити воду, посолити, покласти в неї домашню локшину і варити кілька хвилин до готовності, потім локшину промити, відкинути в друшляк і дати стекти воді.
БАБКА:
1Моркву очистити, натерти на тертці. У сковороді нагріти олію, в неї викласти натерту моркву, тушкувати до м'якості.
2Листя салату промити, нарізати. Яйце збити з молоком, перемішати з готовою локшиною, додати нарізане листя салату, сир (творог), сіль, цукор. Все перемішати.
3Викласти масу у форму, посипати панірувальними сухарями, запікати при 180°С 10‑15 хвилин.
4При подачі полити сметаною.
Дієта для зміцнення хребта