Батон фарширований

    

16 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 4-6 порцій

Ingredients

Батон - 1 шт. вагою близько 400 г

Фарш - 300 г

Гриби - 200 г

Цибуля - 150 г

Перець болгарський - 200 г

Сир - 100 г

Олія рослинна

Сіль

Перець

Directions

1Цибулю дрібно нарізати. Гриби почистити, дрібно нарізати. Перець очистити від насіння, дрібно нарізати.

2На олії обсмажити цибулю. Додати фарш, обсмажити. Додати гриби, смажити 10 хвилин. Додати перець, посолити, поперчити, смажити 10 хвилин.

3Сир натерти на дрібній тертці.

4Батон розрізати уздовж, вийняти м'якуш. Всередину викласти начинку, посипати сиром.

5Запікати в духовці 20-25 хвилин при температурі 180°С.

6Подавати теплим або гарячим.

Начинку можна використовувати будь-яку.

00:00