грибні биточки
грибні биточки

Биточки грибні

    

29 Червня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гриби - 260 г

Хліб білий сухий - 50 г

Молоко

Цибуля - 1 шт.

Яйця - 1 шт.

Сухарі мелені - 0,5 склянки

Олія - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Гриби перебрати, очистити, вимити, залити окропом і варити 30 хвилин. Потім гриби відкинути на друшляк і дати стекти відвару.

2Зварені гриби прокрутити через м'ясорубку разом із цибулею та замоченим в молоці білим хлібом, туди ж додати яйце, посолити.

3Сформувати биточки, запанірувати їх в сухарях, потім обсмажити в олії з двох боків.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00