грибні биточки
грибні биточки

Биточки грибні (з зеленню)

    ,

27 Квітня, 2018

Вегетарианский стол (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Гриби - 500 г

Хліб пшеничний - 40 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Яйця - 1 шт.

Сухарі панірувальні - 1 ст. ложка

Олія - 2 ст. ложки

Петрушка або кріп - 15 г зелені

Сіль

Directions

1Гриби опустити в киплячу воду на 2‑3 хвилини, двічі пропустити через м'ясорубку, додавши замочений в молоці хліб, дрібно рубану цибулю і частину зелені.

2В грибну масу додати яйце, сіль, ретельно все перемішати, сформувати биточки, запанірувати їх в сухарях і обсмажити на олії.

3Биточки подавати з картопляним пюре, оформивши зеленню.

00:00